BULEVARD.AL
  • BULEVARD.AL
E Premte, 31 Tetor 2014
Moda
Bata
Ketu do te gjeni prodhimet me kualitative te kompanise gjigande te prodhimit te kepuceve "Bata"
Adresa 1. Qendra Tregtare Univers (QTU), Adresa 2. Rruga: Sami Frasheri (Qendra Metropol), Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 238 02 80 / +355 4 222 46 66 ]   [ fax: ]   [ Email: bataalbania@live.com ]   [ http://www.bata.com/ ]
CHICCO
Femija ka nje udhetim qe fillon qe i vogel.
Adresat:Rruga Durresit ,City Park, Flagship Center, Durres, Shqiperi
[ Tel: +355 4 223 60 48 ]   [ fax: +355 4 225 62 53 ]   [ Email: pabgroup@yahoo.it ]   [ http://www.pabgroup.al ]
CONS JEANS
Distributor ekskluziv CONS JEANS ne Shqiperi. Ketu do te gjeni moden e fundit per cdo grup moshe.
Rruga: Myslym Shyri. , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 224 06 39 ]   [ fax: ]   [ Email: ]   [ http://www.consjeans.com ]
FILA
Distributor zyrtar i Fila-s ne Shqiperi.
Rruga: Mine Peza P. 1, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 223 34 46 ]   [ fax: ]   [ Email: ari@albmail.com ]   [ http://www.fila.com ]
GEOX
Ne dyqanin tone do te gjeni vetem cilesine e produkteve GEOX.
Rruga:Myslym Shyri, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 224 16 88 ]   [ fax: ]   [ Email: mario96_al@yahoo.com ]   [ http:/www.geox.com/ ]
KENVELO
Kenvelo eshte krijuar ne 1989. Aktualisht kjo kompani operon me 230 dyqane ne 7 shtete te Europes Republika Ceke, Rusi, Gjermani, Sllovaki, Rumani, Hungari, Poloni. Gjithashtu Kenvelo prezantohet me 110 dyqane te tjera ne me shume se njezet shtete qe operojne nepermjet rrjetit te Kenvelos. Qe prej Dhjetorit 2006 Kenvelo eshte e pranishme dhe ne Shqiperi. Tashme dhe te rinjte Shqiptare kane mundesi te shijojne stilin dhe dizajnin nen emrin Kenvelo.
Adresa1.Qendra Tregtare Univers (QTU) Tirane,Adresa2. QTU Fier,Adresa3.Rruga:Sami Frasheri(ish bloku), Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 238 01 09 ]   [ fax: +355 4 238 01 09 ]   [ Email: kenvelo@asfashion-al.com ]   [ http://www.kenvelo.com/ ]
KOTON
Marka Koton dizenjon moden me te fundit dhe qe prej vitit 1998 zoteron tregun nderkombetar me produkte te cilesise dhe cmime konkurruese. Cilesia, Variacioni, Stili i kesaj marke ka arritur te kenaqe nevojat e konsumatoreve qe ndodhen ne 275 pikat e saj neper bote. Tashme jo vetem ne Gjermani, Greqi, Rusi, Turqi, Hollande, Maqedoni etj.... POR EDHE NE SHQIPERI.
Qendra Tregtare Univers (QTU), Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 238 01 09 ]   [ fax: +355 4 238 01 09 ]   [ Email: koton@asfashion-al.com ]   [ http://www.koton.com.tr/ ]
LEVI'S STORE
Distributor i autorizuar i kompanise Levi's Jeans ne Shqiperi.
Qendra Tregtare Univers (QTU), Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 238 01 61 ]   [ fax: ]   [ Email: ari@albmail.com ]   [ http://www.levis.com/ ]
NEWPORT BLUE & MC GREGOR
Stil, fashion, klas.
Capital Shopping Center -Parku liqenit artificial (fundi i diges), Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 232 14 51 ]   [ fax: ]   [ Email: superalb@pronet.com.al ]   [ http://www.newportblue.nl/ ]
Perla-Blanca
Veshje nuserie dhe aksesore
Rr. Myslym Shyri pall 53,shk 2, Apt. 13 (tek pallati i sigurimeve shoqerore) , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 224 79 22 /+355 69 25 92 754 ]   [ fax: ]   [ Email: info.perlablanca@yahoo.it ]   [ ]
Shko ne

HOME KUSH JEMI SHERBIME KONTAKT TE DREJTAT DHE PRIVATESIA
bulevard.al