BULEVARD.AL
  • BULEVARD.AL
E Premte, 31 Tetor 2014
ARPIKO TRADE sh.p.k.
ARPIKO TRADE sh.p.k. eshte distributor zyrtar per Shqiperine dhe Kosoven i SAMSUNG PLEOMAX. PLEOMAX eshte marke e SAMSUNG C&T CORPORATION per nje game te gjere artikujsh konsumi te cilesise se larte si: Llampa Ekonomike te te gjithe llojeve, Bateri (magnezi, alkaline dhe litiumi),Aksesore per kompjutera (mause, tastiera, web kamera, spekers, kufje, etj.), USB Flash dhe karta memorie, CD & DVD, etj.
Rr. Barrikadave, Pall. 9 kateshe, Kulla 4/2 , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 227 22 15 ]   [ fax: +355 4 227 22 16 ]   [ Email: pleomaxalbania@gmail.com ]   [ http://www.samsungpleomax.com ]
Arsik sh.p.k.
Arsi K eshte krijuar ne 4 mars te vitit 1993. Kompania jone tregeton ene kuszhine per cdo familje si dhe pajisje per bar-restaurante. Keto 16 vjet ne treg na kane sherbyer per nje experience me te gjere ne kete fushe. Kjo experience na ka ndihmuar per te qendruar me prane kerekesave te klientit duke i plotesuar ato ne menyre sa me eficente.Bashkepunojme me partnere te shperndare ne : Itali, Greqi, Spanje, France, dhe respektivisht me markat dhe firmat ne vijim : DeLonghi, Ghidini, Rocco Bormioli, Luigi Bormioli, Cronos, Fulton, Barazzoni, Luminark, Benrubi, Venus, Jalko, Tefal, Kostopuli.
Rruga Cameria, Tregu Cam, Tirane, Shqiperi
[ Tel: + 355 4 223 89 30 ]   [ fax: +355 4 223 31 34 ]   [ Email: info@arsik-al.com ]   [ http://www.arsik-al.com ]
Arteg
I vetmi dyqan ku nje amvise e mire do te gjeje cdo gje per guzhinen e saj.Me ne cdo gje behet me e lehte.Produkte cilesore,cmime fantastike.
Adresa 1Rruga:H.Kushta,L.29 nentori,pall 1104. Vlore.Adresa 2 Rruga Komuna Parisit,Kristal Center , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 4 223 95 81/+355 4 226 00 30/+355 69 20 27 577 ]   [ fax: +355 4 226 00 30 ]   [ Email: info@arteg.al ]   [ http://www.arteg.al ]
ARTINEL
Perfaqesuesi ekskluziv i Suzuki-t ne Shqiperi. Te gjitha modelet me te reja me opsione te deshiruara. Mundesi blerje me kredi dhe leasing. Servis i specializuar dhe nje staf i kualifikuar ne sherbimin tuaj.
Vore, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 551 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: suzuki@artinel.al ]   [ http://www.artinel.al ]
ARTINEL
Distributor zyrtar i Kia Motors.Shitje automjetesh te reja dhe te perdorura me garanci. Personel i specializuar dhe i trajnuar jashte vendit. servis me paisjet me moderne.
Vore, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 551 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: info@artinel95.com ]   [ http://www.artinel.al ]
ARTINEL
Geely, kompania e pare dhe e vetme kineze per prodhimin e automjeteve. Teknologji motorike japoneze.
Vore. , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 551 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: info@artinel95.com ]   [ http://www.artinel.al ]
ARTINEL
Distributor ekskluziv i Ssangyoung Motor. Shitje automjetesh te reja dhe te perdorura me garanci.
Vore. , Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 551 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: info@artinel95.com ]   [ http://www.artinel.al ]
ARTINEL
Kompania Indiane e specializuar ne ndertimin e fuoristradave Mahindra Motors eshte e perfaqesuar zyrtarisht ne Shqiperi nga Artinel. Mahindra prodhon fuoristrada qe nga viti 1945. Qe nga fillimet e kompanise e deri sot Mahindra prodhon nder te tjera modele te markes Jeep si per tregun civil ashtu dhe per ate ushtarak. Aktualisht kompania Mahindra ofron Modelet e saj Goa (Scorpio) dhe Bolero. Se shpejti Mahindra fillon prodhimin e modeleve te saj fuoristradale ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.
Vore, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 630 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: artin@artinel.al ]   [ http://www.artinel.al ]
ARTINEL
Distributor ekskluziv i Santana Motor. Shitje automjetesh te reja dhe te perdorura me garanci.
Vore, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 630 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: artin@artinel.al ]   [ http://www.artinel.al ]
ARTINEL
Distributor ekskluziv i Lada ne Shqiperi. Shitje automjetesh te reja dhe te perdorura me garanci.
Vore, Tirane, Shqiperi
[ Tel: +355 47 800 630 ]   [ fax: +355 47 800 554 ]   [ Email: artin@artinel.al ]   [ http://www.artinel.al ]
Shko ne

HOME KUSH JEMI SHERBIME KONTAKT TE DREJTAT DHE PRIVATESIA
bulevard.al